Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

SSF17Dragi duhovni asistenti, bogoslovi, dragi framaši,
Na kraju našeg XIII. SSF-a želim vam se svima od srca zahvaliti.

Zahvaliti vam na ovom predivnom zajedništvu zbog kojeg mi je danas toliko puta srce brže zaigralo od veselja. Kroz mojih osam godina franjevaštva doživjela sam toliko susreta, ali i dalje je toliko čudo da me opet iznova i iznova oduševi ova Božja blizina.
U trenutku našeg rastanka na pamet mi dolazi rečenica iz Evanđelja: "Gospodine dobro nam je ovdje biti". Stvarno nam je bilo lijepo, ali naše poslanje počinje kada siđemo s ovog milosnog brda. Nadam se da vas je današnji susret osnažio da kroz framašku godinu koja je pred nama hrabro, odvažno i franjevački radosno plivamo protiv struje, da mi budemo promjena koja je svijetu toliko potrebna.
I za kraj, najvažnije, moram zahvaliti dragom Bogu na ovom susretu, ovom milosnom brdu gdje je tako obilno razlio svoje darove.
Framaši hvala vam, a Njemu nastavimo zahvaljivati svojim djelima!

Doris Trogrlić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo