Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

Assisi28517

Dragi framaši!

Povodom održavanja VI. Franjevačkog hoda Frame Bosne Srebrene – Kroz Bosnu do Asiza, koji će se održati od 25. srpnja – 5. kolovoza 2017. godine, Područno vijeće Frame raspisuje Natječaj za najbolji literarni rad na temu: Zašto biram sv. Franju?

Radove možete slati do 15. lipnja na službeni framin e-mail: frama.fsr.bs@gmail.com.
Područno vijeće će odabrati najbolji tekst čiji će autor biti nagrađen odlaskom u Asiz, odnosno sudjelovanjem na desetodnevnom VI. hodu Frame Bosne Srebrene.
Rezultati natječaja, kao i cjeloviti pobjednički tekst, bit će objavljeni na službenom portalu Frame i OFS-a Bosne Srebrene: www.frama-ofs.com.

UVJETI NATJEČAJA SU SLJEDEĆI:
1.    Pravo sudjelovanja imaju isključivo framaši
2.    Tekstovi ne smiju biti ranije objavljivani
3.    Radovi trebaju imati naslovnicu sa sljedećim naznakama: naslov rada, ime framaša i mjesno bratstvo, datum rođenja, broj mobitela i e-mail adresa
4.    Radovi trebaju biti pisani fontom Times New Roman, veličine fonta 12 i proreda 1,5


Područna središnjica Frame Bosne Srebrene

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo