Citat tjedna

"Daj mi, Gospodine, da shvatim bližnjega makar on mene ne shvatio."

sv. Franjo Asiški

PJESMAFranjevački hod, hodočašće je i duhovna obnova framaša, kojemu je cilj zadobivanje potpunog oprosta 2. kolovoza u crkvi Gospe od Anđela u Assisu. Hod za mlade traje do 5. kolovoza, a sastoji se od dva dijela: prvi dio od 26. srpnja do 1. kolovoza u Bosni i Hercegovini, te drugi dio od 2. kolovoza u Italiji.

Program Hoda u BiH sadrži pješačenje, duhovne nagovore, rad po skupinama, Sv. Misu, pjevanje i širenje radosne poruke mira i ljubavi svim ljudima. Program u Italiji sadrži festival hodočasnika prvog dana ispred Porcijunkule, te u ostale dane obilazak mjesta vezanih uz život sv. Franje i sv. Klare. Franjevački hod tradicionalno se održava već 33 godine, a u BiH prvi put je održan 2011. godine.

Kristina Grubešić

{gallery}FranjevackiHOD2012{gallery}

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo