Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Vi3517

XX. Ministrantski susret „FRAMIN“ će se održati u subotu, 13. svibnja 2017. godine u Visokom pod geslom „Ti si nada naša i veselje“. Radosni smo i Bogu zahvalni što Framin ove godine doživljava svoje jubilarno, dvadeseto  izdanje. O tome najbolje svjedoči i geslo koje smo odabrali za susret.


Djeca će se natjecati u „Kvizu znanja“ i različitim „Igrama bez granica“. Posebno će biti organiziran „Turnir u stolnom tenisu“, a u poslijepodnevnim satima će biti mogućnost za razgledavanje škole povodom „Dana otvorenih vrata Klasične gimnazije“. U sklopu ovog programa će biti organizirani i „Dani otvorenih vrata Franjevačkog sjemeništa i Postulature“ pod geslom: „Dođi i vidi“ (Iv 1,45-51). Župnici mogu prijaviti mlade koji razmišljaju o duhovnom pozivu i žele iskusiti kako izgleda život u samostanu. Mladići koji se prijave mogu ostati u samostanu na noćenju i nakon programa „Framina“.
PROGRAM (subota, 13. svibnja)
9:00-10:00 sati: Dolazak u Visoko i prijave (sportska dvorana)
10:30 sati: Sveto misno slavlje
11:30 sati: Podjela sendviča
12:00 sati: Razgledavanje škole za završne razrede u sklopu „Dana otvorenih vrata klasične gimnazije“ a za ostale učenje plesnih koreografija uz različite pjesme
12:45 sati: Početak „Kviza znanja“, „Igara bez granica“ i „Turnira u stolnom tenisu“
U poslijepodnevnim satima: proglašenje pobjednika i odlazak kućama.
Prijave za susret ministranata s brojem sudionika, prijavom ekipa za igre i kviz znanja potrebno je poslati najkasnije do 7. svibnja 2017. godine na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com. Za sve dodatne informacije o susretu možete kontaktirati područnog duhovnog asistenta Frame, fra Domagoja Šimića.
NAPOMENA: Ove godine promijenili smo igre u natjecateljskom dijelu programa, tako da preporučujemo da pročitate pravila u privitku koji Vam dostavljamo.
Radosno iščekujući naš susret, želimo Vam MIR I DOBRO!

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo