Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Franjevačka mladež - FRAMA BOSNE SREBRENE

organizira

XVII MINISTRANTSKI SUSRET "FRAMIN" 3.5.2014.

pod geslom:"Služite Gospodinu radosno!"

Ministrantski susret „FRAMIN“ je tradicionalna manifestacija koja će se ove godine održati u subotu 3. svibnja u Franjevačkom sjemeništu u Visokom pod geslom: „Služite Gospodinu radosno!“.

Djeca uzrasta osnove škole će se natjecati u „Kvizu znanja“ i različitim „Igrama bez granica“. Posebno će biti organiziran „Turnir u stolnom tenisu“ a u poslijepodnevnim satima će biti mogućnost za razgledavanje škole povodom „Dana otvorenih vrata Klasične gimnazije“. Na koncu susreta bit će organizirana i revijalna utakmica u nogometu između sjemeništaraca i fratara.

U sklopu ovog programa će biti organizirani i „Dani otvorenih vrata Franjevačkog sjemeništa i Postulature“ pod geslom: „Dođi i vidi“ (Iv 1,45-51). Župnici mogu prijaviti ozbiljne kandidate za sjemenište (maturante završnog razreda osnovne škole) kao i kandidate za postulaturu (mladiće koji su završili srednju školu) da ostanu nakon programa u subotu 3.5. na konaku i sutra 4.5. do ručka kako bi sudjelovali u životu Sjemeništa i Postulature.

PROGRAM (subota 3.5.2014.):

9:30 -10.30 sati: Dolazak u Visoko, prijave i preuzimanje majica

10:30 sati: Krunica sa nakanom za mlade i nova duhovna zvanja

11:00 sati: Sveta misa

12:00 sati: Podjela sendviča i sokova

12:00 -13:00 sati: Razgledavanje škole za 7. i 8. razrede u sklopu „Dana otvorenih vrata klasične gimnazije“ a za ostale učenje plesnih koreografija uz različite pjesme

13:00 sati: Početak „Kviza znanja“, „Igara bez granica“ i „Turnira u stolnom tenisu“

U poslijepodnevnim satima: revijalna utakmica u nogometu i proglašenje pobjednika

Prijave za susret ministranata s brojem sudionika i veličinama majica potrebno je poslati najkasnije do 16.4.2014. godine na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com. Za sve dodatne informacije o susretu obratite se na kontakt duhovnog asistenta fra Danijela Rajića.

MIR I DOBRO!

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo