Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Dragi ministranti, kapelani, župnici, vjeroučitelji i ostali koji radite s djecom,

Područno Vijeće Frame Bosne Srebrene je u listopadu 2012. godine donijelo odluku o izradi knjižice povodom XVI. Ministrantskog susreta „FRAMIN“ koji će se održati u subotu 11.5.2013. godine u Visokom.

Odlučili smo Ministrantski susret pripremiti na malo drukčiji način od onoga kako je to do sada bilo. Na sljedećem Ministrantskom susretu u svibnju ove godine, ministranti će moći sudjelovati u različitim igrama, ali će također imati i priliku pokazati svoje znanje o osnovnim kršćanskim i franjevačkim načelima.

Stoga, sve vas, koji radite s ministrantima, molimo da na svojim tjednim susretima obradite pojedina poglavlja knjižice kako biste im pripomogli u stjecanju znanja. Materijali iz ove knjižice će se koristiti za igre koje će biti organizirane na susretu ministranata. Detalje o planu i programu susreta dobiti ćete naknadno. Prijave za susret ministranata s brojem sudionika i veličinama majica najkasnije do 15.4.2013. godine poslati na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com ili na brojeve mobitela Ivane Lukenda (065 864 176) ili fra Danijela Rajića (063 358 717).

Ova knjižica je ujedno i dobar način da našu djecu učimo pravim vrijednostima života kroz primjere, riječi i djela sv. Franje i Klare na putu prema Kristu. Molimo vas da u radu s djecom uložite mnogo ljubavi kako bismo svi zajedno jednoga dana imali plodonosne generacije.

„Upućuj dijete prema njegovu putu, pa kad i ostari, neće odstupiti od njega.“ (Izreke 22,6)

Visoko, 20. veljače 2013. godine

MIR I DOBRO!

PODRUČNO VIJEĆE FRAME BOSNE SREBRENE

Ovdje možete preuzeti Knjižica za Ministrantski susret FRAMIN.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo