Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

fsr13917

Draga braćo i sestre,

Redoviti godišnji kapitul Bosanskog bratstva OFS-a Kraljice Katarine održat' će se u Visokom 29. i 30. rujna 2017. godine.

Na kapitul su dužni doći svi članovi Područnog vijeća, ministar mjesnoga bratstva (ili u njegovoj spriječenosti njegov zamjenik),delegati i duhovni asistent bratstva. Broj delegata određujemo prema broju zavjetovane  braće - sva bratstva uz ministra još po jednog delegata a Sarajevo-Bistrik, Đakovica, Rama-Šćit i Rumboci po 2 delegata i Tolisa 3 delegata.

Obavezno je na kapitul donijeti kraći pismeni izvještaj o radu mjesnoga bratstva u  protekloj godini, kojim ćete upoznati kapitul o: broju članova primljenih i sa zavjetima, vijeću mjesnoga bratstva (ako ga imate), susretima, aktivnostima i eventualnim problemima u radu.

Participacija za boravak u Visokom iznosi 20KM po osobi. Stoga molimo mjesne ministre i duhovne asistente da obevezno prijave broj učesnika i ponesu novac za participaciju, kao i novac za više razine organiziranja (propisani dio od prikljupljene članarine).  Svi učesnici trebaju ponijeti svoju posteljinu i ručnike!

Sve prijave poslati e-mailom na adresu frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 25.rujna 2017. godine, ili na telefon 061-172-405 (brat Marijan, područni ministar).  

U privitku ovog poziva dostavljamo Vam plan rada kapitula.
MIR I DOBRO!

Vaši,

Marijan Begić  

Područni ministar OFS-a    

 

Fra Domagoj Šimić    

Područni  asistent OFS-a       
      

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo