Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

20190216124507 IMG 6094U petak, 15. veljače 2019. godine u Konviktu Franjevačke klasične gimnazije u Visokom započela je Područna godišnja skupština Frame Bosne Srebrene.

Ovogodišnju skupštinu započeli smo slavljenjem svete mise koju je predvodio fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene. Fra Domagoj nam je u propovijedi govorio o miru, miru u svijetu i miru u nama samima. Potaknuo nas je riječima kako bismo ostvarili svoj mir i tako bili što bliže Bogu. Nakon misnog slavlja i kratkog upoznavanja uslijedilo je izlaganje izvješća mjesnih bratstava. Dan je završen klanjanjem pred Presvetim oltarskim sakramentom. U subotu ujutro nastavili smo s izlaganjem izvješća na mjesnim razinama, a nakon toga svoja izvješća rada područnog vijeća predstavili su Tina Tolić, područna predsjednica, Iva Maros, područna voditeljica formacije i fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent. Nadamo se da ćemo tijekom sutrašnjega dana donijeti zaključke o radu Frame tijekom prošle godine te postaviti nove ciljeve koje ćemo nastojati ostvariti kroz 2019. god.

Mir i dobro!

Područno vijeće Frame BS

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo