Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Lit21818a
U ponedjeljak 26. kolovoza u gradu Kaunasu u Litvi započeo je 3. Europski kongres Frame i OFS, koji će trajati do 27. kolovoza.

Framu BiH predstavljaju Doris Trogrlić, nacionalna predsjednica, Ana-Marija Marijanović, nacionalna voditeljica formacije, Tina Tolić, područna predsjednica Frame Bosne Srebrene i Magdalena Musa, predsjednica Frame Hercegovina, zajedno s braćom i sestrama iz OFS-a BiH.

Lit21818b
Prvi dan kongresa okupilo je se 126 sudionika iz 23 države. Kongres je otvoren svetim misnim slavljem koji je predmolio nadbiskup Lionginas Virbalas. Nakon večere održana je Večer nacija gdje je svaka država predstavljena kratkim videom i tradicionalnim jelom. Radujemo se upoznavanju s braćom i sestrama iz cijele Europe u danima koji su pred nama.
Doris Trogrlić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo