Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Dom9718a

Prigodom pripreme za Obiteljski dan u BIH, u četvrtak, 5. srpnja 2018. u našoj župi svete Ane u Domaljevcu molitvom krunice,

svetom misom i euharistijskim klanjanjem jedni uz druge u molitvenom zajedništvu uputili smo naše hvale i naše molbe, naše zahvale i vapaje za naše obitelji župe, a posebno za hrvatske obitelji u Bosni i Hercegovini, da se u njima promiču bračne i obiteljske vrijednosti i jača zdrava svijest o njihovu važnosti i poslanju.
Krunicu i litanije Svetoj Obitelji, službu riječi i molitveno-meditativne tekstove za vrijeme euharistijskog klanjanja animirali su članovi molitveno-meditativne sekcije naše Frame.
Za vrijeme misnog slavlja i euharistijskog klanjanja ministriranje su animirali ministranti.
Nadamo se da će plodovi molitve u mjesecu srpnju prigodom pripreme za Obiteljski dan u BiH urediti plodom molitve Presvetom Trojstvu za obitelji a posebno za sve one rastavljene obitelji, za sve one koji su pogođeni ranom pobačaja, za sve one koji se suočavaju s poteškoćama u odgoju zbog krize autoriteta i pomanjkanja ljubavi između roditelja i djece.
Molimo za naše obitelji u BIH i budimo aktivni poticatelji odgovornog roditeljstva te pomažimo obiteljima u otkrivanju njihovog crkvenog poslanja i odgovornosti za izgradnju pravednijeg društva.
Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo