Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Sehe3718a
U župi svetog Ilije proroka u Novom Šeheru održano je dječje ljeto od 25. do 29. lipnja pod geslom: „U nadi smo spašeni“.


Na ovogodišnjem dječjem ljetu koje se održava šesti put u našoj župi sudjelovalo je 60 djece uz animaciju 10 animatora. Cilj dječjeg ljeta jest otkrivanje kvaliteta djece, njihovih sposobnosti i afiniteta, ali i to da se djeca u današnjem vremenu približe više Bogu i Crkvi. Dječje ljeto smo započeli molitvom, kada je svu djecu pozdravio kapelan fra Ivan Jaković i zaželio im dobrodošlicu. Hvala njemu, koji je preuzeo odgovornost za organizaciju ovog ljeta, kao i župniku fra Josipu Tomasu koji su nam omogućili sva potrebna sredstva za uspjeh ovog projekta. Djeca su zajedno radila, igrala se, plesala, glumila…

Seh3718d

Seh3718c
Također smo nastojali djecu poučiti o važnosti zajedničkih druženja, o iskrenim odnosima, prijateljstvu, o važnosti Boga u njihovom životu, a sve to upravo kroz igru i zajednički rad. Unatoč lošem vremenu i kiši koja je padala, djeca nisu skidala osmijeh s lica, kao što možete vidjeti sa fotografija koje smo objavili.

Seh3718b

Na koncu se još jednom želimo zahvaliti svima koji su pomogli u ovome projektu. Nadamo se da će se ova naša tradicija nastaviti i da ćemo sljedeće godine imati još veći broj djece. S lijepim pozdravima, vaša Frama iz Novog Šehera.
Frama Novi Šeher

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo