Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Ljub23618
U srijedu, 20. lipnja 2018. godine u župi rođenja Blažene djevice Marije u Ljubunčiću upriličen je obred primanja i obećanja u bratstvo Franjevačke mladeži.

U bratstvo je pristupio devet framaša, a obećanje je dalo njih dvanaest.
Misno slavlje predvodio je fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrne, a u koncelebraciji su bili župnik fra Ivan Lovrić i duhovni asistent Frame, fra Tomislav Svetinović, te fra Emanuel Rajić, duhovni asistent Frame Livno.
Fra Domagoj je u propovijedi govorio o važnosti i značenju euharistije u životu framaša. Misno slavlje su pjevanjem pratili Ljubunski framaši, a nakon sv. Mise nastavljeno je druženje u domu sv. Ante. Obred primanja i obećanja u našoj je župi prošao svečano i dostojanstveno uz istinsku franjevačku radost.
Ilijana Pripušić, predsjednica

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo