Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

tUZ13618AA
Protekli vikend tuzlanski su framaši rezervirali za Frakend – Framaški vikend.

Okupljanje su započeli u subotu 9. lipnja u prostorijama Franjevačkog samostana Tuzla. Subotnja večer protekla je u razgovoru i opuštanju framaša kroz razne društvene igre. Točno u ponoć svetom misom, koju je predvodio duhovni asistent Frame Tuzla, fra Božidar Štrkalj, zahvalili su za uspješne školske i framaške aktivnosti te su započeli cjelonoćno klanjanje pred Presvetim.

tUZ13618A
Framaši su tako imali priliku pokušati odgovoriti na pitanje koje Bog postavlja Adamu u Knjizi Postanka: „Gdje si?“ Na taj su način razmatrali o svojim životnim putevima te o osobnom odnosu s Bogom. Frakend su završili nedjeljnom svetom misom u 8:00 i uspjeli običan vikend pretvorili u framaški odmor za duh, dušu i tijelo.  

Frama Tuzla

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo