Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

BUG5618
U nedjelju, 3. lipnja u župi svetog Ante Padovanskog u Bugojnu pod večernjom svetom misom u 18 sati Frama Bugojno održala je obred primanja i obećanja.

U bugojansko bratstvo primljeno je 16 novih članova, a 30 mladih je obećalo sljedećih godinu dana živjeti po uzoru svetoga Franje. Naši framaši su za svoje geslo izabrali citat : "Tebi pripadam,Ti me vodiš Ocu svom". Svetu misu predvodio je fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene. Fra Domagoj je u svojoj propovijedi framašima uputio riječi poticaja i ohrabrenja, kako bi se u životu ostvarili, poput Isusovih učenika, uz pomoć Duha Svetoga. Svetu misu svojom pjesmom uveličali su VIS"Jukić", a našem slavlju pridružili se prijatelji iz Suhog Polja, Uskoplja, Viteza i Livna. Zahvaljujemo svima koji su nam pružili podršku i uvećali našu radost ovoga dana.

FRAMA BUGOJNO

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo