Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Kis1518c
U subotu, 28. 04. 2018. godine, pedesetak framaša Frame Kiseljak krenulo je na jednodnevni izlet u Međugorje. Cilj ovog putovanja bila je duhovna priprema framaša za predstojeći obred Primanja i Obećanja. Pri dolasku u Međugorje posjetili smo dvorac Nancy i Patricka koji su nas srdačno dočekali i primili. Nakon što smo se okrijepili i odmorili, smjestili smo se te slušali ono što nam je Nancy govorila. Pričala nam je o svome životu i obraćenju te nam je podijelila mnoge korisne savjete kako da, kao framaši, živimo svoju vjeru.

Kis1518b
Nakon toga uputili smo se prema crkvi sv. Jakova gdje smo pristupili sakramentu sv. ispovijedi te smo prisustvovali sv. Misi. Po završetku misnog slavlja framaši su dobili slobodnog vremena kako bi sami mogli obići neka mjesta te se malo okrijepiti i odmoriti. U 16 sati uslijedio je povratak kući, a u autobusu smo se jako dobro zabavljali zahvaljujući pojedinim framašima koji su nas držali nasmijanima.

Kis1518c
Međugorje je jedno od najznačajnijih i najpoznatijih svetišta naše vjere i nalazi se nama na dohvat ruke. Zahvalni smo što smo imali priliku posjetiti ga na ovakav način i u ovolikom broju te se radujemo ponovnom odlasku.
Mir i dobro
Monika Kobačić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo