Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Var24418a
Dana 21. travnja 2018. godine, u 11 sati u našoj župi sv. Mihovila u Varešu je održan obred primanja i obećanja Frame Vareš pod geslom „Ruke svoje za tobom pružam“.


Obred je predvodio fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene, uz koncelebraciju fra Silvija Zlatarevića, našeg pomoćnog duhovnog asistenta i fra Bone Kovačevića, kapelana iz Domaljevca.
U goste su nam došli framaši iz Frama Sarajevo i Domaljevac, te nekoliko prijatelja bogoslova. Misno slavlje je uljepšao bend Emaus iz Sarajeva. Odmah nakon obreda primanja i obećanja imali smo izbor vijeća naše Frame koji su predvodili Tina Tolić, područna predsjednica Frame Bosne Srebrene i fra Domagoj Šimić. Vijeće naše Frame tako čine:
Anamaria Ćosić, predsjednica
Robert Franjić, potpredsjednik
Ivana Miočević, blagajnica
Vanja Anđić, tajnica
Martina Jarmanović, voditeljica formacije
Emanuela Buzuk, pridruženi član

Var24418b
Novoizabrano vijeće je blagoslovio fra Domagoj, a nakon toga smo se nastavili družiti, pjevati i veseliti s našim gostima.
Vanja Anđić, Frama Vareš

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo