Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Kres6418
Framaši Frame Kreševo svoje vrijeme odmora za uskrsne blagdane iskoristili su kako bi dali dio svog vremena onim najpotrebnijim.

Nekolicina njih stajala je po kreševskim trgovinama i tjedan ranije prikupljala hranu. Naša akcija za siromašne nosi naziv Darujmo ljubav. Možemo darovati samo ono što imamo. Samo ono što nam ni moljac ni hrđa ne mogu uzeti. Hvala svim građanima Kreševa koji su se odazvali na akciju. Hvala Humanitarnoj udruzi Kap Ljubavi iz Tomislavgrada, hvala Dražani Perković, Mati Tokiću, Josipu Radošu koji su nam jako puno pomogli u ovoj akciji. Kad se male ruke slože sve se može. Uspjeli smo na Veliku Subotu biti svjetlo Kristovo onim ljudima kojima je pomoć itekako bila potrebna. Hvala svim Framašima koji su pomogli pri dijeljenju i razvoženju hrane. Na ovaj način željeli smo im bar malo olakšati i uljepšati Uskrs.

Nina Bešlić, Frama Kreševo

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo