Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

jc31318aa
Kao i prethodnih godina, Frama Jajce i franjevački samostan sv. Luke u Jajcu organizirali su korizmenu humanitarnu akciju, "S bližnjima u potrebi".

Naime, početkom korizme obične drvene kutije postavljene na izlazima iz crkve postaju prava riznica, materijalnih doprinosa župljana koji već godinama podržavaju Framine humanitarne akcije.

Jc31318b
Završetkom ove akcije i približavajući se Velikom tjednu, ali i samom blagdanu Uskrsa naši framaši pripremili su 40 paketa sa osnovnim ljudskim potrebštinama, za najugroženije u našoj župi, te su im tijekom ovoga tjedna uručili pakete. Svjesni su framaši, kao i ostali u našoj župi u kakvom vremenu živimo, te koliko sa našim doprinosima i akcijama možemo uveseljavati i olakšavati tim ljudima, njihovu tešku svakodnevicu.

Jc31318a
Po završetku ove akcije, ostaje nam samo zahvaliti Bogu, framašima, kao i svim ljudima koji su na bilo koji način doprinjeli njezinom ostvarenju.
Mir i dobro,
Frama Jajce.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo