Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20171215 WA0004Prve pahulje su pale, priroda je obukla zimsko ruho, a u toplini domova nestrpljivo se očekuje Božić! Božić dolazi!

U nedjelju, 10. prosinca 2017. godine naši framaši su organizirali već tradicionalni Božićni sajam u vjeronaučnoj dvorani našeg samostana. Sajam je počeo u 9:00h te završio u 18:00h. Iako je bilo hladno, vrijeme nas nije spriječilo da širimo veselje i radost blagdana Božića koji nam je tako blizu. Svi su mogli uživati u božićnim pjesmama i veseloj atmosferi.
Pored kuhanog vina, čaja i raznih poslastica, naši posjetitelji su svojim obiteljima i prijateljima mogli kupiti božićne ukrase koja je izradila kreativna sekcija naše Frame.
U sklopu ovog sajma, održan je i projekt Frama Angelus, pa smo ugostili našu Framu Angelus, ove godine je to bila Frama Lepenica. Posjetili su nas također i framaši iz Kiseljaka. Bila je to jedna jako zanimljiva nedjelja na kojoj se osjetio duh franjevaštva i framaške ljubavi.
Želimo se zahvaliti svim ljudima dobre volje koje su nam se pridružili u nedjelju i širili radost, veselje i ljubav, one prave vrijednosti koje se često zaboravljaju i naravno želimo se zahvaliti svima koji su nas podržali u našim projektima. Zahvaljujemo se i Frami Lepenici i Frami Kiseljak što su uzveličali svojim dolasakom ovaj za nas framaše poseban dan!
Hvala i kreativnoj sekciji na uloženom vremenu i trudu!

Anđela Marić, Frama Kreševo

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo