Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

dom3112017


Proslavu blagdana Svih svetih u našoj župi sv. Ane započeli smo u utorak, 31. listopada molitvenim bdijenjem i klanjanjem Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu u 21: 00 sati.

Program za svoju župu uoči blagdana Svih svetih animirali su framaši na temu Franjevački poziv.
U srijedu i četvrtak, 1. i 2. studenoga u našoj župi kao diljem katoličkog svijeta na mjesnom groblju sv. Ante svečanim misnim slavljima obilježen je blagdan Svih svetih i Dušni dan. Na Svi svete misno slavlje predvodio je fra Ivanko Vuk, župni vikar iz župe Jajca uz koncelebraciju domaćih svećenika fra Blaža Markovića i fra Bone Kovačevića. Na Dušni dan misno slavlje predvodio je domaći sin vel. Marijan Đukić, župnik u Kutjevu uz koncelebraciju domaćih svećenika. Nakon misnih slavlja izmoljeno je zajedničko opijelo za sve pokojne. Pjevanje na Svi svete i Dušni dan animirao je naš župni zbor a misna čitanja i molitvu vjernika čitaći, framaši i ministranti.
Ovih dana veliki broj naših župljana posjetili su naše mjesno groblje, očistili svoje grobove, pohodili  i molili za svoje pokojne.
Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo