Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

18320521 796915743801088 777073515703295998 oDana 9. listopada 2017. godine održan je 1. sastanak Nacionalnog vijeća Frame BiH u sazivu 2017./2019. u Sarajevu, u prostorijama provincijalata Bosne Srebrene.

Na sastanku su prisustvovali svi članovi Nacionalnog vijeća: Doris Trogrlić kao nacionalna predsjednica, Ana Galić kao nacionalna dopredsjednica, Ana-Marija Marijanović kao nacionalna voditeljica formacije, Klaudija Vujica kao nacionalna tanjnica, Marija Brbor kao nacionalna blagajnica, te Nikolina Konta kao međunarodni delegat. Sastanku su također prisustvovale i dvije područne predsjednice: Magdalena Musa ispred Frame Hercegovina i Marija Trogrlić ispred Frame Bosne Srebrene kao pridružene članice, kao i fra Antonio Šakota, područni duhovni asistent Frame Hercegovina i fra Domagoj Šimić, nacionalni duhovni asistent Frame BiH.
Prva točka dnevnog reda bila je organizacija nadolazećeg jubilarnog XX. Framafesta, koji će se održati u Mostaru, 28. listopada 2017. godine. Sljedeća točka dnevnog reda je bilo organiziranje 4. Nacionalne duhovne obnove Frame BiH koja će se održati u Visokom. Vijeće je okvirno dogovorilo program i vrijeme duhovne obnove. Razgovaralo se i o sljedećem Nacionalnom seminaru za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame, kao i o radu Povjerenstva za formaciju, zatim o Nacionalnoj humanitarnoj akciji koja je trenutno u tijeku.
Nakon produktivnog sastanka i zajedničkog druženja članovi Vijeća su se rastali radujući se ponovnom susretu.
Doris Trogrlić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo