Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

IMG 20170927 WA0002Dana 27. rujna 2017. godine Frama Uskoplje je imala izbor novog vijeća koje će Framu predvoditi sljedećih godinu dana.

Paula Čelina, predsjednica Frame Bugojno, kao delegat područnog vijeća Frame BS, predvodila je i nadzirala pravilnost izbora zajedno s duhovnim asistentom Frame Uskoplje, fra Stjepanom Lovrić. Susret je započeo molitvom i zazivom Duha Svetoga, nakon čega je uslijedilo predlaganje i biranje novih vijećnika, a pravo glasa imalo je 50 framaša. Za predsjednika Frame Uskoplje izabran je Ivan Batinić, za potpredsjednicu Ivona Čurić, za voditeljicu formacije Ivana Herceg, za tajnicu Valentina Sesar, za blagajnika Ivona Juričević, a vijeću su, odlukom prethodnog vijeća i duhovnog asistenta, pridružena i dodatna dva člana, Marija Katović i Josip Žuljević.
Na kraju susreta framašima se obratio predsjednik Ivan Batinić. Zahvalio se framašima na dobroj suradnji i uloženom trudu, a duhovni asistent je blagoslovio novo vijeće kako bi spremno moglo vodit zajednicu po primjeru sv. Franje.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo