Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa


Ovcarevo117. rujna je bio velik dan za Framu Ovčarevo. Naime, naši mladi su pod večernjom svetom Misom u 17 sati imali obred primanja i obećanja u Framu.

Primanje i obećanje je uveličao bend „Anđeli“ iz Kaštela kojima se zahvaljujemo ovim putem. Uz naše mlade tu su bili i framaši iz Guče Gore, Bučića, Nove Bile, Doca i Tuzle kako bi nas podržali u našoj odluci nasljedovanja Krista po primjeru sv. Franje. Svetu Misu i sam obred je predvodio fra Bojan Martinović, u koncelebraciji s našim duhovnim asistentom, fra Julijanom Madžarom, našim župnikom i duhovnim asistentima Frama koje su nazočile našem obredu. 46 framaša je primljeno u bratstvo Franjevačke mladeži, a dvoje je dalo obećanje.
Ovcarevo2Druženje je nastavljeno uz glazbu i dobro raspoloženje u župnoj dvorani. Veliko hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da sve prođe dobro i blagoslovljeno.
Našim framašima želimo mir i ustrajnost. 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo