Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

FramaUskopljeU nedjelju, 17. rujna 2017. godine, u župi Uznesenja BDM u Uskoplju održan je obred primanja i obećanja u Franjevačko bratstvo pod večernjom svetom misom. Uskopaljsko framaško bratstvo je postalo bogatije za trideset i pet primljenika, a obećanja su dali i obnovili dvadeset i sedam framaša.

Misno slavlje je predvodio područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene, fra Domagoj Šimić, a pjesmom je misu dodatno uljepšao Vis Jukić. Fra Domagoj je u svojoj propovijedi skrenuo pažnju mladima na Evanđelje u kojem Isus poziva na opraštanje bližnjima, te da su upravo opraštanje i ljubav odgovor na molbu „Pokaži mi kamo i ja ću Te slijediti“, koju su framaši izabrali za moto ovogodišnjeg susreta.
Uskoplje1Nakon svete mise, druženje se nastavilo u sportskoj dvorani uz odličnu svirku i razne igrice za framaše. Frama Uskoplje se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovom događaju, a naročito dragim gostima iz Frame Bugojno, Frame Jajce, Frame Kiseljak, Frame Zenica, Frame Suho Polje, Frame Busovača, Frame Vitez i Vis Jukićima.

Lidija Đikić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo