Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Pod geslom ''Otvori oči mog srca'' na nedjelju Krista Kralja, 20. studenog, održan je svečani Obred primanja i davanja obećanja Frame Brestovsko.
15218359 10207470332933010 250357888 n
 
Deset framaša je primljeno u bratstvo Franjevačke mladži, a njih dvanaest je dalo obećanje življenja Evanđelja po uzoru na sv. Franju.
Primanje u bratsvo i davanje obećanja je zasigurno najljepši događaj u životu svakog framaša za koji smo se pripremili duhovnom obnovom u Međugorju dan prije obreda. Svetu misu u 11h predvodio je fra Mario Katušić koji je zamijenio fra Domagoja Šimića, područnog duhovnog asistenta Frame Bosne Srebrene. Framaši su u procesiju ušli u crkvu i pred oltar prinijeli krunice.
Framaši iz Bučića pjevanjem i sviranjem su uzveličali sveto misno slavlje, a našu odluku došli su podržati i framaši iz Fojnice.
Nakon svete mise uslijedio je zajednički ručak. Bratsko druženje smo nastavili kroz igru i pjesmu, a za sve prisutne naši framaši su pripremili i prigodan igrokaz.
Bogu dragom hvala na svim milostima i dobrima koja nam je udjelio kroz naše bratsvo.
 
Klaudija Vujica
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo