Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

U mjesnom bratstvu Frame Fojnica, 18.11. 2016. godine, održana je redovita izborna skupština na kojoj je birano novo vijeće. fojnicaIzbornom skupštinom predsjedala je blagajnica područnog vijeća Frame Bosne Srebrene, Tina Tolić.  Na početku susreta framaši su zazvali Duha Svetoga kako bi među sobom prepoznali osobe koje će voditi bratstvo kroz sljedeću godinu. 
 
Novo vijeće Frame Fojnica čine:
 
Predsjednica: Valentina Tuka
 
Potpredsjednik: Dario Šušnjara
 
Voditeljica formacije: Nikolina Bošnjak
 
Tajnik: Danijel Miletić
 
Blagajnik: Marin Bućo
 
Na koncu susreta novi vijećnici su prihvatili povjerene im službe, a duhovni asistent fra Mario Katušić ih je blagoslovio. Zahvaljujemo se starom vijeću na čelu s predsjednicom Mirelom Šimunić za sve dobro što su učinili u našoj Frami, a toga je doista mnogo. Vjerujemo da će novo vijeće, uz Božju pomoć, nastaviti tamo gdje su oni stali. 
 
Valentina Tuka
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo