Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

IMG 2067U nedjelju, 30. listopada 2016. godine pod večernjom sv. misom u 17 sati održao se svečani obred primanja i davanja obećanja u Frami Fojnica. Liturgijsko slavlje i obred primanja/obećanja predvodio je fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene. Ove godine obećanja u Framu je dalo 38 framaša, a primljenika je bilo 32.

Mladima iz Fojnice, kojih je ukupno bilo sedamdeset, došli su u goste mladi iz Frama: Kiseljak, Kreševo, Brestovsko, Zenica te framaši iz Livna koji su kod fojničkih framaša došli i na konak. Framaši i članovi benda Antonius iz Sarajeva pjesmom su uljepšali misno slavlje. Svečanost je završila večerom i radosnim susretom u konobi našega Muzeja gdje je framaški bend zabavljao sve prisutne.
IMG 2004Ovoj je svečanosti prethodila i duhovna priprava, tj. predavanje koje je vodio fra Miro Relota, gvardijan samostana u Fojnici. Nakon predavanja, framaši su imali priliku za ispovijed. U organizaciji ovog radosnog i svečanog događaja bili su uključeni gotovo svi framaši i ostali, a ponajviše fra Mario - naš duhovni asistent, Vjeko Oroz i stariji framaši.
Hvala svima koji su podržali framaše, onima koji se mole za njih te im pomažu u daljem radu. Mir vam i dobro!
Mirela Šimunić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo