Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

IMG 5676U subotu, 1. listopada 2016. godine Frama Busovača je održala izbore novog vijeća, čiju je pravilnost nadgledala Marija Trogrlić, predsjednica područnog vijeća Frame Bosne Srebrene, kao i duhovni asistent fra Josip Mihael Matijanić.

Framaši su susret započeli molitvom i zazivom Duha Svetoga, kako bi svjesno izabrali novo vijeće. Nakon što su im objašnjena pravila glasanja, 10 framaša je pristupilo biranju novih vijećnika.

Novo vijeće Frame Busovača čine:

Predsjednica: Mariela Livaja
Potpredsjednica: Ana Krišto
Voditelj formacije: Toni Bilić
Tajnica: Laura Šakić
Blagajnik: Mario Šošić

Dogovorom bivše predsjednice i duhovnog asistenta vijeću je pridružen i dodatni član, Sara Laštro. Po završetku susreta, duhovni asistent je blagoslovio novo vijeće kako bi hrabro vodili zajednicu narednih godinu dana, a zatim se framašima obratio i župnik fra Zoran Jaković kako bi ih dodatno potaknuo na trud i aktivnost, te im poželio sreću u daljnjem radu.

Laura Šakić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo