Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

Novo vijeće UskopljeDana 26. rujna 2016. godine Frama Uskoplje je imala izbor novog vijeća koje će Framu predvoditi sljedeću godinu dana.

Gabriela Vidović, predsjednica Frame Bugojno, kao delegat područnog vijeća Frame BS, predvodila je i nadzirala pravilnost izbora zajedno s duhovnim asistentom Frame Uskoplje, fra Stjepanom Lovrić. Susret je započeo molitvom i zazivom Duha Svetoga, nakon čega je uslijedilo predlaganje i biranje novih vijećnika, a pravo glasa imalo je 33 framaša. Za predsjednika Frame Uskoplje izabran je Ivan Batinić, za potpredsjednicu Ivana Herceg, za voditelja formacije Katarina Bošnjak, za tajnika Martin Oreč, za blagajnika Marija Vuković, a vijeću su, odabirom prošlog predsjednika Marka Batinića i duhovnog asistenta, pridružena i nova dva člana, Lidija Đikić i Mihaela Martinović.
Na kraju susreta framašima se obratio stari predsjednik, Marko Batinić. Zahvalio se framašima na dobroj suradnji i uloženom trudu, te novom vijeću poželio sreću, a duhovni asistent je blagoslovio novo vijeće kako bi spremno moglo vodit zajednicu, po primjeru sv. Franje.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo