Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

RadioMarijaU subotu 17.rujna 2016. godine djelatnici radio Marije posjetili su Framu Vitez. Razlog ovom susretu bila je promocija Radio Marije. Tri djelatnika Radio Marije, 10 framaša te Duhovni asistent Frame Vitez razgovarali se daljnoj suradnji Frame Vitez i Radio Marije. Naime, Frama Vitez već 5 mjeseci snima emisije za Radio Mariju, neke od emisija su bile: Kalvarija u Vitezu, Patron Župe Vitez - Sv. Juraj, Godišnjica osnivanja Frame u Vitezu i slično.

Dogovorili smo detalje za suradnju. Sljedeća emisija će biti 18.10., a od tada će biti svaki treći tjedan, pa možete pratiti. Te emisije će uglavnom biti o događanjima u Frami, župi, kulturi, praznicima i sličnim stvarima koje su vezane za naš grad. Osim te emisije, povremeno, bez određenog datuma radit ćemo i tematske emisije, razne duhovne literature, te vlastite spise, pjesme i drugo koji pišu framaši.

Zahvalni smo Radio Mariji na dosadašnjoj suradnji, vjerujemo da će u budućnosti naš rad donijeti plodove, kako slušateljima, tako i nama, te i Radio Mariji.

Mir i dobro.

Nikolina Vujica

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo