Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

frama domaljevacNa 23. nedjelju kroz godinu, 4. rujna 2016., u župnoj crkvi sv. Ane u Domaljevcu u 20:00 sati predstavljena je promocija DVD "Ivan Krstitelj", prema tekstu Nikoline Milatović, mag. teologije. Režiju i rad s Franjevačkom mladeži Framom Domaljevac potpisuje fra Bono Kovačević, župni vikar, a DVD - video produkciju potpisuje fra Ivan Opačak, župni vikar župe Špionica.

 

Sjajnom izvedbom božićne predstave "Navještenje i rođenje Ivana Krstitelja" i uskrsne predstave "Smrt Ivana Krstitelja" mladi su zaokružili priču o Ivanu Krstitelju DVD - VIDEO produkcijom "Ivan Krstitelj". Tema je biblijska, a radnja smještena u vrijeme Heroda Antipe, koji je bio tetrarh Galileje i Pereje u kojima je djelovao sveti Ivan Krstitelj.

Program obilježavanja promocije DVD je organizirala je Frama Domaljevac. 

Scenski prikaz možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=tWqs4YuDC_Ylogo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo