Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

 

            Dana 19. lipnja 2016. godine u prostorijama župne dvorane održani su ovogodišnji izbori vijeća naše Frame.

 

            Prije samog izbora novog vijeća obratila nam se naša područna voditeljica formacije i bivša predsjednica naše Frame Iva Maros i objasnila nam važnost i odgovornost biranja novih članova, ulogu vijeća te nam dala nekoliko poticajnih riječi kako bismo što bolje i odgovornije pristupili glasanju.

            Izbore novog vijeća započeli smo molitvom i pjesmom uz prisustvo framaša i našeg duhovnog asistenta fra Daria Udovičića. Poslije uvodnog obreda, fra Dario je iskoristio priliku zahvaliti se na radu i zalaganju prošlogodišnjem vijeću naše Frame i svim ostalim framašima te se ujedno oprostiti jer uskoro prelazi na drugu župu. Fra Dario nam je rekao da je Frama naša, da se duhovni asisteni uvijek mijenjaju a da mi ostajemo i da trebamo zbog toga biti snaga naše župe. Također su nam se obratili i par starijih framaša koji su nas ohrabrili svojim vlastitim primjerom da nikad ne odustanemo od Frame.

Novoizabrano vijeće naše Frame čine:

Dajana Peša (predsjednica)
Veronika Matošević (potpredsjednica)
Marija Vidić (tajnica)
Maja Matošević (blagajnik)
Lucija Biljaka (voditeljica formacije)

Vijeću smo pridružili i Moniku Perić, Mateja Franjića i Ivu Meljančić.

Kada smo završili sa izborom fra Dario je udijelio blagoslov novoizabranom vijeću, te smo obećali da ćemo vjerno služiti svojoj Frami i našoj cijeloj župi te da ćemo nastojati kroz cijelu godinu biti odgovorni i ponosno prikazivati Framu Nova Bila u što boljem mogućem svjetlu. 

Nakon izbora vijeća priredili smo našem fra Dariu malo iznenađenje kao zahvalu na svemu što je učinio za nas.

Mir i dobro!

 

Marija Vidić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo