Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

bugpjnoU nedjelju 29. svibnja 2016. godine održana su primanja i obećanja Frame Bugojno pod geslom "Pođite za mnom i učinit ću vas ribarima ljudi". Središte događaja bila je sv. misa koju je predvodio fra Josip Matijanić, duhovni asistent Frame Uskoplje.

Pod sv. misom u bratstvo je primljeno 12 framaša, 16 ih je prvi put obećalo slijediti Isusa Krista po primjeru sv.Franje, a 32 je obnovilo svoje obećanje dano Bogu. Sviranjem i pjevanjem sveto misno slavlje uveličali su članovi benda Dominiks iz Žepča. Također ovom svečanom događaju prisustvovali su framaši iz Uskoplja, Suhog Polja i Fojnice. Nakon euharistijskog slavlja druženje je nastavljeno u dvorani župnog ureda uz domjenak, pjesmu i ples.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo