Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

kreševo1U petak, 6. svibnja 2016., održana je izborna skupština Frame Kreševo. Izborna skupština se održala pod vodstvom članice područnog vijeća Frame Bosne Srebrene, Tine Tolić te našeg duhovnog asistenta fra Maria Jurića.

Uvodnom molitvom i zazivom Duha Svetoga, započeli su izbori. Pravo glasa imao je 51 framaš. Tina je pozvala sve framaše da glasaju savjesno te da na umu imaju da biraju vijeće koje će ih voditi kroz narednu framašku godinu.
Novo vijeće Frame Kreševo čine:
Predsjednik: Luka Stanić
Potpredsjednik: Josip Tolo
Tajnica: Barbara Tolo
Blagajnik: David Mišanović
Voditeljica formacije: Andrea Stanić
te 2 pridružena člana Lidija Pejak i Dražen Medić.

Na samom kraju je uslijedio fra Mariov blagoslov novog vijeća i naše obećanje da ćemo izvršavati svoje dužnosti svjesno i odgovorno kroz narednu godinu.
Zahvaljujemo starom vijeću na vodstvu kroz proteklu framašku godinu i nadamo se da će novo vijeće nastaviti ondje gdje je staro stalo. Također, zahvaljujemo se Tini Tolić koja je vodila izbornu skupštinu. Mir i dobro!
Barbara Tolo

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo