Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

22.4.2016. godine na Dan planeta Zemlje, Frama Jajce je po treću godinu organizirala akciju čišćenja unutrašnjosti crkve Svete Marije na Starom gradu u Jajcu.

Ove godine smo izabrali Dan planeta Zemlje kao simboličan datum za uraditi nešto ovakvog tipa. Ujedno, ovo je bila akcija kojom smo se pokazali kao pravi sljedbenici sv. Franje (zaštitnika ekologije) te smo obilježili nadolazeći Dan ekologije, za koji svaka Frama treba organizirati nešto slično. Sudjelovao je ukupno 31 framaš te su nam se priključili i osnovci koji su od sada članovi našeg mjesnog bratstva. Nadamo se kako smo ovom uspješnom akcijom potaknuli i ostale Frame na slične akcije i da će ih sve ukupno, biti još i više. Pozdrave iz sunčanog Jajca za sve framaše diljem naše Provincije šalju framaši Frame Jajce.


Magdalena Čavka

 

jajceeko1

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo