Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

frama GračacU nedjelju. 17. travnja 2016. na Gračacu je održan obred primanja i obećanja u Framu. Misu je predvodio fra Mato Topić, a pod misom je primljeno 12 novih članova te je 9 starih dalo obećanja da će kroz godinu dana služiti Kristu po uzoru na sv Franju.

Također, postoji pet framaša simpatizera koji još nisu stekli uvjete primanja u bratstvo Frame, ali su jednako aktivni u našoj framaškoj zajednici. Nakon svete mise izabrano je i novo vijeće, koje čine: predsjednica Nikolina Vladić, dopredsjednik Danijel Vladić, voditelj formacije Marija Šimunović, tajnik Natalija Radić te blagajnik Marijan Šimunović. Željeli bismo potaknuti još više mladih ljudi da postanu aktivni vjernici, šire Radosnu vijest i budu svjedoci Isusa Krista koji je put, istina i život.
Mir i dobro!
Marija Šimunović

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo