Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

OS 01Tijekom zadnjih nekoliko korizmenih dana, uskopaljski framaši su bili aktivni u nekoliko projekata, a jedan od najvažnijih je bila posjeta razreda u kojem se nalaze djeca s teškoćama u razvoju u osnovnoj školi „Uskoplje“. Naime, u razredu se nalazi šest učenica o kojima se vrijedno brinu njihove učiteljice te im pomažu u njihovom razvoju.

Prije ostvarenja samog projekta, vijećnici naše Frame su održali sastanak s učiteljicom Andreom Barnjak koja ih je uputila na koji način framaši mogu organizirati program. Nakon sastanka vijećnici su se bacili na posao te naravno projekt i ostvarili u četvrtak, 17. ožujka kada su posjetili razred i obradovali djecu.

OS 02Susret je prošao u najboljem redu i jako lijepoj te opuštenoj atmosferi. Prisutna djeca su uživala u igrama, pjesmi i plesu koje su framaši spremili. Na koncu su framaši djeci podijelili poklone, a kao glavna uspomena ostat će im naravno tau – naš franjevački zaštitni znak kojeg su sa oduševljenjem stavili oko vrata. Koliko je ovo druženje bilo lijepo i korisno, kako za framaše, tako i za djecu, govori činjenica da je već dogovoreno i slijedeće druženje kada će mališani posjetiti nas framaše.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo