Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

framavitezizenica6. ožujka 2016.g. Frama Vitez je ugostila Framu Zenica. Imali smo zajedničko druženje pod geslom "Sveti Franjo, nauči nas radosno nositi svoj križ".

Program smo započeli igrom upoznavanja i meditacijom koja je bila uvod u razmišljanje uz cijeli naš zajednički dan u župnoj dvorani, a nakon toga smo se uputili pješke prema brdu Kalvarija, nedaleko od župne crkve. Gore smo imali najprije Put Križa za mlade, a nakon toga zajednički slavili svetu misu, nakon čega smo se vratili u župnu dvoranu, gdje smo nastavili druženje uz pjesmu, igru, ples.

Zahvaljujemo Frami Zenica i vjerujemo da je ovo jedan početak divnog prijateljstva ovih dviju Frama koje su na ovom druženju bile kao jedno bratstvo.
Mir i dobro!

Nikolina Vujica, Frama Vitez

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo