Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

framavitezizenica6. ožujka 2016.g. Frama Vitez je ugostila Framu Zenica. Imali smo zajedničko druženje pod geslom "Sveti Franjo, nauči nas radosno nositi svoj križ".

Program smo započeli igrom upoznavanja i meditacijom koja je bila uvod u razmišljanje uz cijeli naš zajednički dan u župnoj dvorani, a nakon toga smo se uputili pješke prema brdu Kalvarija, nedaleko od župne crkve. Gore smo imali najprije Put Križa za mlade, a nakon toga zajednički slavili svetu misu, nakon čega smo se vratili u župnu dvoranu, gdje smo nastavili druženje uz pjesmu, igru, ples.

Zahvaljujemo Frami Zenica i vjerujemo da je ovo jedan početak divnog prijateljstva ovih dviju Frama koje su na ovom druženju bile kao jedno bratstvo.
Mir i dobro!

Nikolina Vujica, Frama Vitez

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo