Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

frama visokoU subotu, 20. veljače 2016. u crkvi sv. Bonaventure u Visokom održana su primanja i obećanja Frame Visoko. Geslo ovogodišnjih primanja i obećanja bilo je „Ja ću otvoriti srce i reći da volim Te“, a svaki framaš prinio je po jednu upaljenu svijeću. Pod svetom misom koju je predvodio fra Danijel Rajić u bratstvo je primljeno 11 simpatizera, a 16 obećanika izreklo je svoje "Evo me".

Misno slavlje svojom pjesmom obogatio je bend Emaus, a framaši iz Nove Bile, Viteza, Vareša, Fojnice, Kiseljaka i Brestovskog te sjemeništarci iz Visokog posebno su uveličali naše slavlje. Na svetoj misi, uz fra Danijela, koncelebrirali su fra Stipo Alandžak, duhovni asistent Frame Visoko, fra Zoran Vuković, duhovni asistent Frame Kiseljak i fra Mario Jurić, duhovni asistent u Kreševu.
Nakon svete mise framaši su svoje druženje uz večeru i pjesmu benda Emaus nastavili u holu Konvikta Franjevačke klasične gimnazije.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo