Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

FramaVitez13. prosinca 2015. Frama Vitez je imala prvi molitveni susret u ovoj godini, ali i prethodnih nekoliko godina.

Imali smo kratku meditaciju, nakon koje je svatko od prisutnih upalio svoju svijeću od Betlehemskog svijetla mira koje je doneseno u ovu župu prije večernje mise s željom da se Isusovo svjetlo upali u svakom srcu na ovaj Božić. Zatim smo poslušali kratku meditaciju nakon koje je svatko od nas mogao reći nakanu za koga ili što moli. Za sve nakane izrečene i neizrečene napravili smo veliki krug i kao Franjevačka mladež smo se uhvatili za ruke i izmolili onu najljepšu molitvu "Oče Naš" s kojom smo zavšili naš susret. Ovo će dugo u srcu nositi svaki framaš ove Frame koji se itekako može osjećati ponosnim i radosnim što pripada ovakvoj jednoj zajednici.

Filip Jakov Šero

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo