Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

framazenicaibučići12. prosinca 2015., Frama Zenica ugostila je Framu Bučići povodom adventskog projekta Frame Bosne Srebrene "Frama Angelus", koji ima za cilj zbližavanje mjesnih bratstava.

Našoj Frami je upravo dodijeljena Frama Bučići kako bismo se bolje upoznali i zbližili. Radosno smo ih pozvali u goste. Susret smo započeli zajedničkim slavljem svete mise, poslije kojeg smo nastavili prikladno druženje uz glazbeni kviz gdje su se framaši međusobno natjecali, smijali i razgovarali. Na koncu smo im predstavili naš dar, a to je pjesma "Sretan Božić" koju smo napisali i osmislili.
Sve što je lijepo kratko traje - naše druženje je završilo u 21h kad smo svi krenuli svojim kućama. Nadamo se još većem prijateljstvu između ove dvije Frame i ponovnom druženju. 

Frama Zenica

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo