Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

vijece-frama-2015U petak, 11. prosinca 2015. god., održana je redovna izborna skupština Frame Brestovsko. Na početku susreta framaši su zazvali Duha Svetoga kako bi među sobom prepoznali osobe koje će voditi bratstvo kroz sljedeću godinu. Ukupno dvadeset framaša je imalo pravo glasa. Izbore je predvodila Marija Trogrlić, područna predsjednica Frame Bosne Srebrene.

Novo vijeće Frame Brestovsko čine:
Luka Trogrlić, predsjednik
Danijela Vujica, potpredsjednica
Gabriel Remić, tajnik
Kristina Biletić, blagajnica
Katarina Barišić, voditeljica formacije
Na koncu susreta novi vijećnici su prihvatili povjerene im službe, a duhovni asistent fra Damir Pavić ih je blagoslovio. Zahvaljujemo se starom vijeću na čelu s predsjednicom Klaudijom Vujicom za sve dobro što su učinili u našoj Frami, a toga je doista mnogo. Vjerujemo da će novo vijeće, uz Božju pomoć, nastaviti tamo gdje su oni stali.

Luka Trogrlić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo