Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

DSC00163Na drugu nedjelju došašća, 6. prosinca 2015. u 17 :00 sati u župnoj crkvi svete Ane u Domaljevcu  po treći puta okupili smo se na treći susret s poznatim i dragim gostom svetim Nikolom, biskupom.

          Naše ovogodišnje druženje prigodom svetog Nikole, biskupa oslovili smo pod geslom "Darovi za dobru djecu". Zašto darovi za dobru djecu? Zato što se djeca najviše vesele ovom svecu, jer sveti Nikola, biskup posebno vili djecu koji je i zaštitnik djece.

        Prigodom toga ministranti i ministrantice još ljepše su nam dočarali ovogodišnji susret. Pripremili su nikolinjski igrokaz "Darovi za dobru djecu" krasnoslovnu pripovijest o svetom Nikoli i svetoj Luciji.

       Nakon veoma lijepog druženja uz pjesmu i podjelu darova djeci zahvali smo se dragom Bogu na ovom lijepom daru ljubavi kroz djelo sv. Nikole, biskupa te našim dobročiniteljima iz Njemačke koji su nam omogućili darove za djecu.

            Bog blagoslovio sve ljude dobre volje!

Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo