Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

BučićiU subotu, 28. studenoga 2015. održana je izborna skupština Frame Bučići. Susret je započeo poticajnim riječima našega župnika da svjesno izaberemo novo vijeće koje će što bolje voditi našu Framu narednu godinu dana.

Izbore je predvodila Andrea Bralić, predsjednica Frame Dolac, kao delegat područnog vijeća Frame Bosne Srebrene, u nazočnosti našeg duhovnog asistenta fra Ilije Jurić. Nakon što su framašima objašnjena pravila glasovanja, 11 framaša su počeli birati svoje novo vijeće.
Novo vijeće Frame Bučići tako čine:
Anamarija Gadžić, predsjednica, Kristijan Bavrka, potpredsjednik, Žana Mamuša, tajnica, Katarina Mlakić, blagajnica i Filip Blažević, voditelj formacije.
Zahvaljujemo se starom vijeću koje je kroz proteklih godinu dana vodilo naše bratstvo Franjevačke Mladeži te zazivamo Božji blagoslov na novo vijeće i želimo im puno uspjeha kroz dalji rad.
Mir i dobro.

Žana Mamuša

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo