Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Frama Novi SeherU nedjelju, 15. studenoga 2015. u Frami Novi Šeher održani su izbori novog vijeća.Nakon što smo na početku izmolili zaziv Duhu Svetom, započelo je biranje novih vijećnika.

Izborima je predsjedala Matea Juric, predsjednica Frame Osova, kao delegat područnog vijeća Frame Bosne Srebrene, a prisutan je bio i naš duhovni asistent, fra Ivan Jakovic Nakon što je framašima objašnjen način izbora, 16 obećanika Frame Novi Šeher počelo je birati svoje novo vodstvo.

Novo vijeće čine: Rafael Ezgeta, predsjednik Nina Kelavic, potpredsjednica Lea Kozulovic, tajnica Martina Andric, blagajnik Marija Karimovic, voditeljica formacije.

Prijašnjem sastavu vijeća zahvaljujemo i zazivamo Božji blagoslov na novo vijeće, neka razborito hode na Franjinom putu vodivši za sobom cijelu Framu.

Frama Novi Šeher

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo