Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Novo vijećeU nedjelju, 15. studenog 2015. tjedan dana poslije obreda primanja i davanja obećanja, frama Tuzla, imala je izbor novih vijećnika.

       Delegat od Područnog vijeća ovih izbora bila je Mirela Josić, bivša predsjednica frame Tuzla. Izbornu skupštinu započeli smo molitvom i Mirela je upoznala ostale framaše s načinom izbora. Bivši vjećnici su upoznali framaše s radom vijeća i koja je uloga kojeg vjećnika.

Za nove članove vijeća frame Tuzla izabrani su: Filip Peranović, predsjednik,  Katarina Jelinić, podpredsjednica, Sanja Perić, voditeljica formacije,  Monika Čolić – Marković, blagajnica,  Karla Obšivač, tajnica. Nakon izbora novo vijeće je blagoslovio fra Ivica Tomas, duhovni asistent frame.

Novom vijeću želimo uspješan rad u novoj framaškoj godini i obilje Božjeg blagoslova.

Mir i dobro

Frama Tuzla

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo