Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

DSCN2071Jajce- 15.studenog ove godine 29 framaša primljeno je u Framu Jajce, dok je njih 75 dalo obećanja ili ih obnovilo te tako obećalo da će kroz godinu dana slijediti svetog Franju u svojim životima.

Misno slavlje predvodio je fra Danijel Rajić a misno slavlje uljepšao je i zbor Frame Jajce. Kako je već postala tradicija, naša Frama svoj obred primanja i obećanja ima zajedno sa Framom Podmilačje.Tako je bilo i ove godine i nadamo se da će tako biti i u narednim godinama. Misno slavlje započelo je simboličnim ulaskom u kojem su framaši prinijeli oltaru križ svetog Damjana te tako odlučili slijediti svetog Franju i popraviti kuću Božju i nesebično odlučili posvetiti sebe tome cilju. Zahvaljujemo se i gostima iz frama Uskolje,Bugojno i Suho Polje što su ove godine uljepšali ovaj svečani događaj.

Mir i dobro!
Magdalena Čavka, Frama Jajce

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo