Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

         DSC00003 Uoči svetkovine Svih Svetih, u subotu  31. listopada 2015., Franjevačka mladež Frama iz Domaljevca organizirala je "Noć otvorene crkve".

Ovo je već treća godina za redom da se u Domaljevcu ovako nešto hvale vrijedno organizira. Program je započeo 21: 30 sati Euharistijskim klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom i meditacijama uz sudjelovanje mladih. Završetak klanjanja u 22: 45 je došao nekako prerano, i teška srca smo se oprostili od Svetohraništa. Za vrijeme klanjanja pjesme je animirala sestra Ana Oršolić. Primijetio se lijep odaziv vjernika, te vjerujemo da će ovo bdijenje postati tradicionalno u našoj župi.

I na kraju zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u ovom bdijenju i nemojmo zaboraviti da smo svi pozvani na svetost.

Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo