Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Dana 16. listopada 2015. god. u Župi Rođenja BDM Ljubunčić održano je primanje i obećanja franjevačke mladeži pod Svetom misom u 17 h. U bratstvo je primljeno 8 framaša, a njih 14 dalo je svoja obećanja da će na godinu dana živjeti program franjevačke mladeži i odgovoriti na ljubav Krista Isusa.

 

Sveto misno slavlje uzveličali su svojim sviranjem i pjevanjem Frama Livno, a Frama Bila bili su naši dragi gosti. Misu je predvodio fra Josip Jukić duh. asistent Frame Livno koji je u svojoj propovijedi naglasio da se moramo oduprijeti svemu lošem što današnji svijet nudi, te da kao franjevačka mladež, nasljedujući našega Serafskog oca, budemo primjer drugima. Naše zajedničko druženje nastavljeno je u Domu sv. Ante gdje je bilo hrane i pića, pjesme i plesa.

Framaši Župe Ljubunčić i njihov duh. asistent fra Ivica Matišić se nadaju da će, ne samo njima nego i našim gostima Frami Livno i Bila, ovaj događaj ostati u lijepom sjećanju.

Ana Glavurdić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo