Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

guca goraU subotu 17. listopada 2015. godine obećanici Frame Guča Gora izabrali su novo vijeće koje će Framu predvoditi sljedeću godinu dana.

Kao delegat područnog vijeća Frame Bosne Srebrene, izborima je prisustvovala Andrea Bralić, predsjednica Frame Dolac, koja je vodila i nadzirala pravilnost izbora kao i duhovni asistent Frame Guca Gora, fra Josip Filipovic.
Za predsjednicu Frame Guča Gora izabrana je Andrea Selak, za potpredsjednicu Iva Petrušić, za voditeljicu formacije Ana Lovrinović, za tajnika Marija Cakalin, a za blagajnika Mihael Cakalin.
Nakon izborne skupštine duhovni asistent, fra Josip Filipović je u ime bratstva zahvalio prijašnjem sastavu vijeća, a novom vijeću čestitao i poželio blagoslov kroz framašku godinu.
Marija Cakalin

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo